Uudised

UUS! Aniloxide laserpuhastus

11:39 12. märts 2021

Puhas anilox ja kõrge trükikvaliteet käivad käsikäes. Alates aprillikuust hakkame oma klientidele pakkuma aniloxide laserpuhastuse teenust.

Laserpuhastust loetakse kõige efektiivsemaks puhastuse viisiks - see eemaldab aniloxi kärgedest värvi- ja lakijäägid, vahad, vaigud ning taastab aniloxi pindpinevuse, nii et aniloxi saab uueväärselt puhtaks. Selline tulemus on võimalik ainult laseriga puhastades! 

Meie laser on mobiilne ja me saame selle üles seada otse teie tootmises, et te ei peaks muretsema aniloxide transportimise ja ajakulu pärast. Puhastame aniloxid kiirelt ja korralikult - vajadusel otse teie trükimasinas - et te saaksite oma igapäevatöödega viivitamatult jätkata. Mõõdame aniloxide volüümi enne ja pärast puhastust ning klient saab tehtud tööst raporti. 

Laseriga saab puhastada kõiki aniloxe - vesivärv, vesilakk, UV värv, UV lakk, solvent värv jne. 

Meie jaoks ei ole vahet, milline kärje tehnoloogia Teie aniloxil kasutusel on - me puhastame kõiki aniloxe!

Video